Monday, January 3, 2011

Majlis Akad Nikah Syed & Dr. Azyani

Assalamualaikum w.b.t.

Pada tanggal 21hb Disember yang lalu, iaitu selepas sehari menjejak kaki di bumi Malaysia, as usual saya dengan my bro ade sedikit job iaitu pekerjaan.

Sebenarnya, sejak kebelakangan ini, perkataan job ini semakin hari semakin kerap di dengar. Perkataan job biasanya famous di kalangan fotographer.

Sekrang ni, hampir setiap rumah mesti ada 1 biji dslr..1 biji dslr mampu untuk melahirkan 1 job per year minimum. Tahniah buat photographer yang tak pernah putus2 terima job.

Gambar ini dirakamkan ketika majlis akad nikah seorang pengarah sebuah syarikat di Melaka bersama pasangannya seorang Dokto perubatan.

Gambar tak boleh banyak-banyak sangat, nanti pelanggan marah..Dia pon tak sempat nak tengok lagi...Ape2 pon, selamat pengantin baru sehingga berbahagia ke anak cucu..

Untuk paparan jelas dan besar, boleh lawati official photo web--> http://nabilpotter.com
Next Job: Konvokesyen UTM. Dah tempah belum?

8 comments:

~roslinda~ said...

1st time komen~
3rd one!nice :)

eQuRlz said...

bla tgk gamba2 ni cm tringin lak nk ada dslr gak..hehehe

KiN said...

lom konvo, xleh nk tempah.hehe

.::WaNiE::. said...

wooo

da wat bisnes photography skrg ek nabil ;)

hikhik

naem glizzy said...

xsaba nak kawen haha :)

Anonymous said...

aman:

berapa rate ni.. haha

aqilah said...

nice picture~

hans said...

owh
ko pun selalu dapat tempahan sbagai photographer org kahwin ekk?
ok lah tu

P/S : Contest Dari Proton! Menangi Hadiah Percutian Ke Monte Carlo Monaco!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...