Tuesday, June 22, 2010

Rahsia 11 September terbongkar.Ianya satu konspirasi barat..


Salam kepada semua sahabat bloggers...

Takut jugak untuk tulis entry ni..Nanti tak pasal2 kena tangkap dengan CIA..Kalau saya kena tangkap, sama2 la bebaskan saya okey..hehehe..OK...Tajuk diberi adalah rahsia 11 september..Tujuan saya buat entry ni sebab ramai yang masih tertanya2 tentang konspirasi 11 september..Secara personally, saya berpendapat bahawa kejadian 11 september adalah mainan amerika..Sebabnya saya dah tengok beberapa video mengenai bukti yang menyatakan 11 September satu pembohongan..

Pada entry2 lepas, ada saya tulis mengenai lambang israil dalam setiap computer (http://nabil-potter.blogspot.com/2010/06/tahukah-anda-dalam-setiap-komputer-ada.html) dan ada juga entry 11 september 1 konspirasi ( http://nabil-potter.blogspot.com/2010/03/11-september-satu-konspirasi-barat.html) kalau tak salah..Sila rujuk sini..Ok..Selain dari tengok video2 yang saya dapat dari network yang tak boleh diketahui umum, saya juga tengok the arrival yang berlambak-lambak di utube dah anda boleh la melihat sendiri kesemua episode yang ada..Ada versi BM ada juga subtitle Bi..Pandai2 la mencari ok..

So, lepas tengok video ni, mungkin ada terbuka minda dan mata bahawa semua ini dirancang..Kajian ini juga bukannya orang malaysia buat.Tapi dbuat oleh orang berkulit putih seperti mereka jugak..Selamat menonton.

PART1
PART2
PART3

Layan..Zassss....

16 comments:

puteri ternoneng said...

salam..
sbrnye hal2 ni dah pun diketahui oleh sesetengah pihak.su sendiri dah tau dari pensyarah agama sy.

n tnya mereka sgt2 licik...

Ann said...

mereka bgsa yg bijak tp syg..tlalu sombong...

mR.sYaH said...

ramai gak dah tahu ttg hal ni.. semuanya konspirasi amerika dan israel..

nabilah abd rahman said...

bangsa yahudi mmg xpenah kenal erti penat dlm mencari jalan memusnahkan agama Islam...byk je yg diorg rancang...

@ku d! sin!e said...

amerika n israel..
same2 jahat..

.aira. said...

dorg kejam tapi sangat cerdik, bijak fikirkan care, cume ramai yang maseh tak sedar ape muslihat dorg

jempot lihat blog and tingglkan jejak anda di entri ni :D
aiz batu campur - tips mengelakkan perut buncit, haha

anisizatyA.J said...

This world is a scary place. Haih...

marina anakcikbob said...

yup..da tau..
kalo rajin sarch je kat youtube..
melambak2..
even org2 US sendiri yg sebar..

ecah said...

dasyat ar dorg ni..
kejam nk mampos..
cube jgn ade konspirasi cmni kt dunia..
kompem aman...

visit my blog back k..

meh tgk kucing kene pijak sampai mati..mmg ngeri tp nak tunjuk kekejaman manusia..

cemomoi said...

yang tu tak pelik... yang pelik kita tak penah amik ikhtibar pon..

sejarah kejatuhan khalifah, sejarah penguasaan inggeris di timur tengah, sejarah penubuhan israel dan segala bentuk sejarah dah lama terhidang, tapi tak penah jadi tauladan dan sempadan...

lepas ni mereka rancang lagik dan lagik dan lagik sebab mereka tau kita hanya tau menjerit tapi tak pernah bertindak

mimi saidi said...

tgk muvee MY NAME IS KHAN...all about discrimination to muslim on 9/11

[[iidyLL_iceneSS]] said...

xsilap sy,my lecturer ada bg whole cerita tg the arrival tu..
xsmpt tgk...adus..
mau tgk lar..

Cik Nass said...

tapi semua orang buat senyap je kan? bila dah layan sume part. memang dalam hati ada sedikit terkilan...kecewa.. kerana kebenaran disembunyikan, dan umat Islam difitnah!

nabil_potter said...

terima kasih semua atas comment anda :)

syAzAnA said...

yahudi nie selalu jeh ade agenda nak jatuhkan Islam. huhu

marina anakcikbob said...

tengok d youtube saja kengkawan...
ade subtitle jugak..
amek link dari sini..


http://akuanakcikbob.blogspot.com/2010/05/hmm-dunno-wat-tu-say.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...