Thursday, August 5, 2010

Dapat Sijil Hari Belia 2010 !!

syarat dia cmni ok..kena tunjuk sijil dengan tuan punya blog.
Assalamualaikum kepada semua readers dan bloggers..

Fuhh...terkejut weh..patutnya happy la kan bila dapat sijil..tapi kali ni terkejut...bukan ape, dalam kertas yang dia post tu, dia tulis, Tahniah kerana terpilih sebagai pemenang unutk penyertaan hari belia 2010.. terkejut bukanye ape, dulu ada masuk pertandingan ni..tapi bila diorang dah umum pemenangnya, nama saya tak tersenarai pon..huhuhu..sedih dan kecewa pada masa tu..Tapi, tiba2 dapat sijil..So rasa ok la..

15 May 2011 ade plak? Untuk pengetahuan, Hari Belia 2011 akan berlangsung pada tarikh tu..So, dengan itu, ITYM ni ingin mengumpulkan 10 Ribu bloggers untuk join hari belia ni.. 10 Ribu bloggers tu,...Rasa2nya boleh ke nak tercapai???Rrrr...pada saya mungkin susah sikit la..Kalau nak tercapai pun, mungkin dengan menawarkan benda2 yang best seperti dapat alowance ke, baju ke, sijil dan macam2 lagi..Mungkin org akan terbuka mata untuk pergi..Walau ape2 pun, thanks ITYM sebab bagi sijil ni...Poskad sebebnarnya tak dapat pun..Tapi dalam surat ni mention kata dia sertakan bersama poskad..huhuh...Ni dia entry masa saya masuk pertandingan dulu--> http://nabil-potter.blogspot.com/2010/05/creative-youth-blog.html

p/s: jgn jeles..saya tau, mesti ramai yang dapat kan?huhu
p/s: jgn lupa untuk join Hari Belia 2011 yew :)

13 comments:

@ku d! sin!e said...

owh..
aku tak pegi pon..
x de transport...hehe

ohcerita.com said...

aku x layak nak dapat sijil ni..huhu

Hasrol Nizam said...

masa tu takde idea nak buat entri utk pertandingan tu. klu tak dah turut serta duk tayang sijil kat blog masing2..hehe

blogger yang tersepit

Ery Farieha said...

tahniah2

Affan Ruslan said...

tahniah, ramai gak dpt, macam best ke

[z@ck] said...

first time tengok muka hang nabil oiii..
=P

anisizatyA.J said...

Alah mcm best je, but I'll be in indonesia that time so I can't join you guy lorr.

anisizatyA.J said...

Guys*

anisizatyA.J said...

Guys*

~zuL~ said...

ku baru2 ni g IYC kt cheras.. de conference tntg belia~

IntanBerlian said...

huhu tahniah~ bulatnye mata.lol

Anonymous said...

pengkritik bebas:

pengkritik bebas bnyk mengomen tp takda dalam top10 pengomen pn.. takn bleh jadi ni.. dimana keadilan?!! reformasi!! hahaha

nabil_potter said...

mintak maaf...Anonymous xde dalam senarai..huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...